Hvem er vi

Klinikken ligger Reventlowsvej 78., Odense C i dejlige lyse og venlige lokaler med stort venteværelse.

Aut. klinisk diætist, cand.scient Mette Merlin Husted ejer klinikken og har haft den i 14 år. Klinikken har tidligere ligget på Hunderupvej i Odense. Tidligere lå klinikken i Middelfart og i Vestergade i Odense.

Mette Merlin Husted

Aut. Klinisk Diætist og Sundhedsfaglig kandidat Mette Merlin Husted tilbyder individuelt diætbehandling, gerne kombineret med et vægttabsforløb, indenfor alle former for diæter. Mette har en baggrund indenfor IT og er for 13 år siden, i 2005, blevet færdiguddannet som klinisk diætist med autorisation. Udover det har Mette en overbygning til uddannelsen indenfor sundhedsvidenskab og har bl.a. i den forbindelse lavet projekter vedr. ernæring til ældre.

En diætbehandling indeholder kostvejledning i forhold til forskellige problematikker, diagnoser og/eller vægttab. Diagnoser kan f.eks. være forhøjet kolesteroltal, blodtryk, hjertesygdom eller diabetes. Mette behandler også spiseforstyrelser, gener pga. overgangsalder og mave-tarmsygdomme med blandt andet LowFodMap diæten.

 

 

 

 

Resi Munk Jacobsen

 

Vægttabsrådgiver Resi Munk Jacobsen tilbyder individuelt vægttabsforløb. Resi har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed fra 2005 og har mange års erfaring med at hjælpe med professionelt vægttab, således at du får tabt det rigtige og på den rigtige måde med hensyn til dine behov.

Et vægttabsforløb har fokus på, at du når dine individuelle mål i forhold din vægt.

 

 

 

 

 

 

Maja Toft Kristiansen

 

 

Aut. Klinisk Diætist Maja Toft Kristiansen tilbyder i klinikken vægttabsforløb efter den nye blodsukkerdiæt. Maja er uddannet i 2018. Blodsukkerdiæten har Maja et indgående kendskab til og vil tilbyde klinikkens kunder at få målt deres fasteblodsukker og derefter få en individuel kostplan med fokus på vægttab, som holder og som er nemmere ud fra ens fasteblodsukker.

Et vægttabsforløb efter blodsukkeret har fokus på at du opnår et varigt vægttab på en nem måde.Book en tid her: