Hvem er jeg

Klinikken ligger Reventlowsvej 78., Odense C i dejlige lyse og venlige lokaler med stort venteværelse.

Aut. klinisk diætist, cand.scient Mette Merlin Husted ejer klinikken og har haft den i 14 år. Klinikken har tidligere ligget på Hunderupvej i Odense. Tidligere lå klinikken i Middelfart og i Vestergade i Odense.

Mette Merlin Husted

Aut. Klinisk Diætist og Sundhedsfaglig kandidat Mette Merlin Husted tilbyder individuelt diætbehandling, gerne kombineret med et vægttabsforløb, indenfor alle former for diæter. Mette har en baggrund indenfor IT og er for 13 år siden, i 2005, blevet færdiguddannet som klinisk diætist med autorisation. Udover det har Mette en overbygning til uddannelsen indenfor sundhedsvidenskab og har bl.a. i den forbindelse lavet projekter vedr. ernæring til ældre.

En diætbehandling indeholder kostvejledning i forhold til forskellige problematikker, diagnoser og/eller vægttab. Diagnoser kan f.eks. være forhøjet kolesteroltal, blodtryk, hjertesygdom eller diabetes. Mette behandler også spiseforstyrelser, gener pga. overgangsalder og mave-tarmsygdomme med blandt andet LowFodMap diæten.Book en tid her: