September
Uge 37 – Efterårsmad er på trapperne
- Megasund hvidkålssuppe med flutes
- Fasan med waldorfsalat
- Krydderfrikadeller med bulgur
- Laks med gulerodsmos
- Omeletter med porrer i karrycreme
Uge 38 – Løg til alt
- Kartoffelsuppe med pastinakker
- Fyldte fiskeruller på grønsagsbund
- Skinkegryde med kinesiske nudler
- Minutbøf med urter
- Kyllingebryst med salat og kartofler
Uge 39 – Nordiske retter
- Kalvesnitsler med urtemos med parmesan
- Kylling med rødkålssalat og rugbrød
- Dampet sildefilet med peberrodsdressing
- Persillesuppe med rugbrødscroutoner
- Spagetti og kødsauce
Uge 40 – Sommer er forbi og vinter venter
Pasta med rejer
Enebærgryde med grov mos
Pandebøf med porrer
Fiskefrikadeller med sennepssauce
Mexicansk kartoffelgryde
oktober
Uge 41 – Østershatte
- Ovnbagt kartoffelsalat med blomkål
- Hurtig lynstegt kylling med grøntsager med sød soja
- Kalvebryst og æggestand med østershatte
- Røget skinke med bønnesalat
- Fersk laks med ovnkartofler og salat
Uge 42 – Bagte rødbeder
- Pandestegt kalkunbryst og hele bagte rødbeder med persillecream
- Grønsagssuppe
- Pandekager med mexicansk fyld og guacamole
- Medisterpølse med stuvede kålrabi
- Vildt med pærer og tranebær
Uge 43 – Hverdagsretter efter ferien
- Koteletter med ris og karrysovs, hertil grov salat
- Kartoffel- og jordskoksuppe
- Kyllingesteg med coleslaw og porre-timiansovs
- Svinemedaljoner med æbler og cider
- Ostegratineret skinke og sellerifritter
Uge 44 – Sunde pommes frites
- Burgere med farvede pommes frites og grove burgerboller
- Tomat og skorzonerrod i lag – en vegetarret
- Fiskeragout med squash
- Medisterpølse med grov grønsagsmos
- Skinkeschnitzler med dijonsennep og salat
november
Uge 45 – Følg sæsonen
- Frikadeller med stuvet selleri og gulerødder
- Ovnstegt kylling med pestomarinerede rødbeder og ovnkartofler
- Chiligryde med rosenkål
- Hakkebøf med kartofler og marinerede porrer
- Broccolitærte med pastasalat og dressing
Uge 46 – Den mørke tid
- Kalkunsteg med sur-søde nudler
- Marineret tun med pasta og råkost
- Helstegt rødspætte med persillesovs
- Pizza med forårsløg, svampe og skinke
- Wok med oksekød og ingefær
Uge 47 – Tyrkisk-inspireret dansk mad
- Kødboller i tomatsovs med gulerodssalat
- Dansk oksegryde med mos
- Squashfrikadeller med tzatziki
- Fisk og grønkål
- Svinekoteletter med nudler og jordskokke-puré
Uge 48 – Selleri både knold og blad
- Oksekødssuppe med hjemmebagt flütes
- Grønne linser med broccoli og bladselleri
- Pizza
- Rødt farsbrød med kartoffelmos og kogte porrer
- Medisterpølse med kartofler, rosenkål og brun sovs