Nyheder og tider

Næste ledige tider

Mandag den 23. september 2019 til vægttabsforløb og blodsukker diæt hos Maja Toft Kristiansen

Tirsdag den 24. september til vægttabsforløb og diætbehandling hos Mette Merlin Husted

Tider kan bestilles her:

Mail til mettehusted@outlook.com
Ring 60614302

For at se priserne så klik her. Mobilepay 60614302.

Du er altid velkommen til at ringe. Hvis vi ikke lige er ved telefonen, så læg en besked, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Kursus

Mette Merlin Husted er på kursus i uge 33 og 34.

BLODSUKKERDIÆTEN

Klinikken tilbyder fra uge 35 at du kan få et vægttabsforløb skræddersyet efter dit fasteblodsukker. Det har nemligt vist sig at være meget effektivt og nemmere at tabe sig, når det bliver efter blodsukkeret. Er dit gennemsnitligt fasteblodsukker lavt, så skal du spare på fedtet, spise godt med fuldkorn, grøntsager og magre proteiner; men er dit blodsukker højt skal du tilgengæld spise mere sundt plantefedt og holde igen med hurtige kulhydrater.Og så er der alle dem indimellem, som skal spise mange kostfibre og holde igen med hurtige kulhydrater. En måde at slanke sig på gælder nemlig ikke for alle – det skal være meget individuelt når man tilrettelægger sin vægttabsdiæt. Ring og få mere at vide til telefon 60614302. Der er tider fra uge 35 i klinikken.

Virksomhedsordninger

Klinikken tilbyder individuelle forløb for virksomheder. Typisk vil det være i form af et foredrag på 1/2 – 1 time for alle medarbejdere i virksomheden, og derefter kan medarbejderne booke individuelle forløb hos klinisk diætist. Nogle medarbejdere vil kunne få dækket udgifterne til et individuelt forløb igennem deres sundhedsforsikring og nogle af medarbejdere er medlem af sygeforsikringen Danmark og vil kunne få dækket 50 % af udgiften til et individuelt forløb. Typisk finder vi en ordning hvor diætisten kan komme i virksomheden 1 dag om ugen, så alle medarbejere har nem adgang til at indgå i forløbet. Ring til Mette Merlin Husted på telefon 6061 4302 for nærmere drøftelse af jeres ønsker.

TILSKUD FRA DANMARK

I 2018 er der også 50 % tilskud ved medlemskab af sygeforsikringen DANMARK

TræningsprograM

Klinikken tilbyder nu i tilkøb til diætvejledning, udarbejdelse af individuel træningsprogram ved ergoterapeut med lang erfaring fra fitnesstræning. Pris pr. plan er kr. 325.

Gratis opskrifter til din sunde aftensmad

Du kan finde mere end 300 sunde og fedtfattige opskrifter her

Alle opskrifterne er beregnet til 3 voksne eller 2 voskne og 2 børn.

Opskrifterne er næringsberegnet og er super sunde med mindst 200 gram grøntsager til hver.

Hver uge er samlet 5 opskrifter med årstidens fødevarer samt en samlet indkøbsliste.

Ugen er opdelt så der er 2 opskrifter med kød, 1 opskrift med fisk, 1 opskrift med suppe og 1 vegetar opskrift.

Alle opskrifter er gratis.