DECEMBER
Uge 49 – Bagning med grøntsager
- Bøf og boller med gulerod og sesam
- Skinke og julesalat med frugt
- Lasagne og grønt brød
- Koteletter på kartoffelbund
- Pastaskruer med tun, kapers og persille
Uge 50 – Svinekød i december
- Koteletter med bulgur og vintersalat
- Blomkålssalat
- Rosmarinsild med tzatziki
- Oksegryde med kartoffelmos
- Karbonade med bagte grøntsager
Uge 51 – Juledage med grøntsager
- Rødspætteruller med urter
- Ørredmousse på babyspinat
- Hamburgerryg med brunede kartofler
- Tarteletter med grønsagsfyld
- Champignon på toast
- Friskost med peberfrugt
- Chili-olie
Uge 52 – Sidste uge i året
- Kartoffelsuppe med kyllingebryst
JANUAR
Uge 1 – Slankemad
- Oksegryde med courgette.
- Majspandekager med chilisovs og guacamole
- Røget makrel med salat og gulerodssovs
- Svinekoteletter med bagte grønsagsfritter
- Kold agurkesuppe med ristet rugbrød / groft brød
Uge 2 – Hurtig mad
- Karrysuppe
- Kalkunbøffer med couscous og salat
- Lasagne
- Farsbrød med kartofler
- Fiskespid med cherrytomater og stuvet skorzonerrod
Uge 3 – Sund mad med færdigretter
- Forårsruller med salat
- Stegt kylling med grøntsager i ovn
- Spagetti og kødsauce med grøntsager
- Pariserbøf med rødbedesalat
- Fiskegryde med grovboller
Uge 4 – Nytårsønsker
- Fars i ovn med januar-grøntsager
- Kyllinge-lår med kål-fritter
- Grillet brosme med porresovs og rødkålssalat
- Kartoffelsuppe med gulerodsbrød
- Svinemørbrad med pastasalat
Uge 5 – Stærk mad i kulden
- Fiskesuppe med bladselleri
- Peberkoteletter med asparges-kartofler og broccoli
- Kebab med græsk yoghurt
- Tortillas med kødfyld
- Wok med grove grøntsager
FEBRUAR
Uge 6 – Vi kommer ikke uden om hvidkål
- Muslingesuppe
- Fyldte peberfruger m/fars og hvid sovs
- Lasagne med salat og flütes
- Kalkunbryst m/hvidkålssalat og tzatziki
- Vegetariske bønner
Uge 7 – Vintermad er simremad
- Kalvesteg med kartoffelmos
- Fiskefileter med grove fritter
- Hakkebøf med hel bladselleri
- Minifrikadeller med pastasalat
- Marineret kyllingebryst og stærk salat og dressing
- Sundere fastelavnsboller med creme
Uge 8 – Smagen af forår med krydderurter
- Roastbeef med bagekartofler, tomatsalat og bearnaisesovs
- Kinesisk wok
- Risotto med rejer
- Blomkålssuppe
- Spaghetti og sund kødsovs
Uge 9 – De sidste kartofler
- Kylling med kinesisk salat og broccoli
- Pureret jordskoksuppe
- Boller i selleri i mikroovn
- Røget makrel med rødbedesalat og wasabi-cream
- Oksekød i flødechampignon og gulerodssalt med solsikkefrø