Tidligere foredrag

Få inspiration fra tidligere foredrag

”At leve sundt, hvad indebærer det” – et foredrag til kommunalt personale om deres egne kostvaner og livsstil. De 10 kostråd, herunder inspiration og sund kost i et arbejdsliv samt motionsdelen blev gennemgået. Hvor meget og hvad motion er sundt.

”Sund kost – kostkompasset i børnehaver” – en foredragsrække til forældre og personale i flere daginstitutioner, hvor fokus er på børnene kost- og motionsvaner, og med forslag til sundere tiltag der kan forbedre børnenes trivsel set ud fra et synspunkt om sundhed.

”Bedre liv med forhøjet kolesterol” – nogle foredrag hvor der sættes fokus på livsstilsvaner (både kost- og motionsvaner) i forhold til optimering og forebyggelse af forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk og mindre risiko for hjertesygdom.

”Rygestop til KOL-patienter” – undervisning om effektivt rygestop til KOL-patienter.

”Indføring af kostpolitik i institutioner” – et foredrag til kommunalt personale i forhold til at indføring af kostpolitik i daginstitutionerne, hvordan og hvad gøres rede for i en nedskrevet kostpolitik.

”Underernæring ældre” – et undervisningsforløb til kommunalt personale, som til dagligt arbejder med underernærede ældre.

”Sund ældrekost og -motion” – et foredrag målrettet ældre, hvor livsstilen sættes under lup.

”Ernæring og træning” – et foredrag hvor proteiner før, under og efter træning og rehabilitering sættes på dagsordenen målrettet terapeuter

”Kost til kræft-patienter” og ”Kost som forebyggelse af kræft” – en foredragsrække med fokus på kost og kræft. Både forebyggelse af kræft og kosten under sygdom.

”Livsstilsændring for kontanthjælpsmodtagere” – et foredrag med fokus motivation til livsstilsændringer.

”Kost til gigt-patienter” – et foredrag om hvad der virker og hvad der ikke virker når vi dels skal forebygge gigt, men også når vi skal bruge kosten til at forebygge symptomerne af gigten.

”Kost til diabetes-patienter” – et foredrag om hvordan man spiser når man har fået diabetes, både type I, I1/2 og II. Hvordan virker kosten (og motionen) i forhold til insulin i kroppen.

”Kost til parkinson-patienter” – et foredrag om kost til parkinson-patienter, sund livsstil og ikke mindst hvordan holder man vægten oppe.