JUNI
Uge 23 – Grill
- Pizzasnegle med grønt
- Frikadeller og kartoffelsalat
- Burgere med rå-marinerede grøntsager
- Svinekam og kartofler på grill
- Kødrester og kålsalat
Uge 24 – Nye miniagurker
- Croutonsalat med ansjos
- Skinkemignon med nudelsalat
- Helstegt kalkunbryst med broccolisalat
- Grillede tun-steaks
- Spinat-linsesuppe
Uge 25 – Rosmarin og andre kryddeurter
- Koteletter, nye gulerødder og rosmarinkartofler
- Rissalat med asparges og rejer
- Asiatisk vegetargryde med glasnudler
- Grill-spyd med kalkunfrikadeller og tzatziki
- Oksebov med tomatsalat
Uge 26 – Linser og chili
- Linsesuppe
- Spareribs på grill med kartofler og salat
- Karbonader med broccoli og forårsløg
- Burritos med krydret røræg og grøntsager
- Fiskefileter med karry-tomatsauce og salsa
Uge 27 – Franske retter
- Coq-au-vin
- Skinkesnitzel med risotto og salat
- Cremet omelet med peberfrugt + banansmoothie til dessert
- Laksefrikadeller med bulgursalat
- Cuvette-steg med bagekartofler og agurke-raita
JULI
Uge 28 – Pizza kan godt være sundt
- Skinkepizza på grill
- Røget skinke med nye kartofler og salat
- Baconsvøbt sej
- Chili med svinekød
- Spaghetti bolognese med marineret grønt
Uge 29 – Sunde kartofler
- Grillet mørbrad med kartoffelpakker
- Karbonadeburger med salat af melon og feta
- Escalopes og kålsalat
- Laks med svampesovs og banansmoothie til dessert
- Kyllingebryst med grønt på spinatbund
Uge 30 – Sommerferie
Uge 31 – Nye rødbeder
- Lyssej i folie eller bagepapir
- Kyllingefad med rødbeder og kaffe
- Tomatsuppe med foccaciabrød
- Gratinerede porrer i skinkesvøb med salat
- Cuvette eller culotte med rødkål-æblesalat
AUGUST
Uge 32 – Ned i vægt er ikke kaninføde
- Wienerschnitzel med skysauce
- Fyldte tomater med pasta og tomatsauce
- Gryderet med champignon og ris
- Fisk med dildmayonnaise og broccoli
- Madpandekager med grønt og ovnbagte kartofler
Uge 33 – Sensommer er sæson for fennikel
- Hamburgerryg med pasta og grønsagspakker
- Græsk moussaka
- Svinekoteletter med risotto og rødbedesalat
- Forårsruller med kartoffelbåde og stuvede svampe
- Pitabrød med fisk
Uge 34 – Sukkermajs er over os
- Frikadeller med kartofler og tzatziki
- Porretærte med pastasalat
- Svinekoteletter med rødbedesalat og stegte kartofler
- Pandekager med kødsauce
- Røget makrel med majskolbe
Uge 35 – Chili kan være meget stærke
- Grønsagskarry med pitabrød
- Hamburgerryg med sellerikartoffelmos og gulerødder
- Indbagte minipizzaer med kødpålæg, tomat og ost
- Bøfsandwich med gulerodsdip
- Dampet kuller med chili og lime
Uge 36 – Gulerødder hele året rundt
- Hakkebøf med pommes frites og coleslaw med dadler
- Ørred og råkost med romasnesco
- Kyllingebryst i marinade med basmatiris
- Svinemørbrad med tomatsalat
- Medisterpølse med grønt