Rabatmuligheder:
Tilskud på 50 % ved medlemskab af sygeforsikringen DANMARK (ved udført behandling)
Betalt forløb af din arbejdsgiver via din SUNDHEDSFORSIKRING
Diætbehandling og vægttabsforløb (mest populære forløb): Kr. 1590 (pris 2025: Kr. 1750)
Indledende samtale
2 opfølgende samtaler
Målinger hver gang: Vægt, BMI, fedt%, body-age
Individuel kostplan
BED – Binge Eating Disorder/Bulimi/Spiseforstyrrelse: Kr. 2420 (pris 2025: Kr. 2650)
Indledende samtale
7 opfølgende samtaler med temaer som følelser og spisning, madregler, regelmæssig spisning, spisning med andre, sætte egne grænser, planlægning af måltider m.m.
Opfølgende vejning – kun efter diætbehandling og vægttabsforløb
1 opfølgende vejning kr. 270 (pris 2025: Kr. 300)
5 opfølgende vejninger kr. 1200 (pris 2025: Kr. 1320)
10 opfølgende vejninger kr. 2150 (pris 2025: Kr. 2350)
Familiepakke – sund kost til hele familien: kr. 2510 (pris 2025: Kr. 2750)
Indledende samtale med alle i familien
2 opfølgende samtaler
Målinger hver gang af alle i familien: Vægt, BMI, talje, fedt%, body-age
Tilkøb af individuelle kostplaner pr. familiemedlem kr. 270
Sundhedsforsikringsforløb: kr. 1000 (pris 2025: Kr. 1200)
Indledende samtale
Målinger: Vægt, BMI, talje, fedt%, body-age
Opfølgende behandling – kun efter sundhedsforsikringsforløb
1 opfølgende samtale inkl. vejning kr. 600-1000
Individuel kostplan kr. 500
Rygestop forløb 5 gange: kr. 780
Foredrag 1 time inkl. forberedelse kr. 2500 eksl. moms
Efterfølgende pr. time kr. 1200 eksl. moms
UBRUGTE VEJLEDNINGER KAN IKKE REFUNDERES OG INDBERETTES IKKE TIL SYGEFORSIKRINGEN DANMARK.
Book en tid her:
BETALING:
Nordea 2316 9040239666
Mobilepay 60614302
GRATIS:
Mere end 400 sunde og fedtfattige opskrifter findes nu på www.mettehusted-opskrifter.dk
Alle opskrifterne er beregnet til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.
Opskrifterne er næringsberegnet og er super sunde med mindst 200 gram grøntsager til hver.
Hver uge er samlet 5 opskrifter med årstidens fødevarer samt en samlet indkøbsliste.
Ugen er opdelt så der er 2 opskrifter med kød, 1 opskrift med fisk, 1 opskrift med suppe og 1 vegetar opskrift.
For alle opskrifter gælder det at hvis man følger Fødevarestyrelsens tallerkenmodel,
så spiser man ikke for meget til aftensmad og sikre at man får grøntsager nok.