MARTS
Uge 10 – Sunde opskrifter på udenlandske retter
- Pasta med persillepesto og bønnetomatsalsa
- Gulashsuppe med hjemmebagt grahamsflütes
- Fiskefrikadeller med kartofler, salat og remouladesovs
- Pirogger med broccolisalat
- Chorizogryde med bulgur
Uge 11 – Kostfibre i grove grøntsager
- Fiskelasagne
- Svinemørbrad i ovn med kartoffelmos
- Mexicanske pandekager med salsa og guacamole
- Hel kylling med porrer
- Medisterpølse med hjemmelavet rødkål
Uge 12 – Sunde opskrifter med friske grøntsager
- Pizza med hakket oksekød
- Laks med selleriremoulade og broccoli
- Oksefilet som bøf med salat og bagekartofler
- Grillkylling med agurkesalat og ovnsgrøntsager
- Blomkålsgratin med groft brød
Uge 13 – Avocadoer er sydens smør
- Fiskefrikadeller med kaperssovs
- Rødfisk med ristet spidskål
- Løgtærte
- Gulerodsdeller med aubergine-squash i ovn
- Minutbøf med kartofler og salat
Uge 14 – Imellem vinter og sommer
- Oksegryde med kartoffelmos
- Kalkunfilet med asparges
- Svinekoteletter med bagte grønsagsfritter
- Kold agurkesuppe med groft brød/ristet rugbrød
- Majspandekager med chilisovs
APRIL
Uge 15 – Spinat til børn og voksne
- Indbagt laks med spinat og salat
- Champignonsuppe med grovflütes
- Hamburgerryg/skinke med pasta og broccolitærte
- Forårsruller med stegte nudler og salat
- Hakkebøffer med kartoffelfad og salat
Uge 16 – Foråret er landet
- Grillkylling med ris og gulerodssalat
- Græske frikadeller med tzatziki
- Grove pitabrød med salat
- Wok med sesam, chili og nudler
- Krydderbagt hel fisk
Uge 17 – Røde rabarber
- Hvidløgsmarineret kalkunsteaks med coleslaw
- Sammenkogt ret med grønt og stegte kartofler
- Kartoffelret med æbler
- Fiskepakker med rabarberkompot
- Tortillaruller med salat
Uge 18 – Asparges og radiser er nu på markedet
- Høstsild med indisk kartoffelsalat
- Farsbrød med sur-sød salat
- Hamburgerryg med grøntsagsfad og hvid sovs
- Minutbøf med linser
- Suppe med peberfrugt
MAJ
Uge 19 – De lette grøntsager
- Pitabrød med salat og feta-dressing
- Amerikanske hamburgere med fritter
- Lammespyd i A38-marinade og ratatouille
- Fajitas med kylling og salat
- Minifrikadeller og pastasalat
Uge 20 – Sunde opskrifter med udenlandske nye kartofler
- Fyldte makreller med kartofler og råkost
- Muffins med peberfrugt og majs
- Kyllingespyd med rå chilisovs
- Moussaka og græsk salat
- Skinkeshnitzel og salat med nye kartofler
Uge 21 – Vindruer i varme retter
- Chili con carne
- Koteletter med kartoffelchips og coleslaw
- Pasta med blåskimmelost
- Kylling med vindruer
- Skrubber med grønt og gulerodssovs
Uge 22 – Citroner og hvidløg
- Kylling i vin-marinade på grill
- Kåldolmer med salat og nye kartofler
- Fiske-salat
- Kold spansk tomatsuppe med oliven-tapanade
- Grillpølse med marinerede gulerødder og aioli